Siirry sisältöön
0d3c2ce02c8dc8fe12e0e5efd601ee2c

Bilovit-amyriksen eteerinen öljy - 1000 ml

Normaalihinta €258,87
Myyntihinta €258,87 Normaalihinta €350,47
Info
Salviaöljy
Amyrisöljy - ominaisuudet

Amyrisöljy sisältää elemoliksi kutsuttua yhdistettä (noin 9 % koostumuksesta), jolla on voimakkaita karkottavia ominaisuuksia. Tutkimukset ovat vahvistaneet, että se karkottaa punkkeja ja muita hyönteisiä. Se on erinomainen luonnollinen vaihtoehto valmiille tuotteille.

Öljy sisältää myös valerianolia (enintään 21 %, mikä on toiseksi suurin pitoisuus heti valeriaanaöljyn jälkeen), jolla on rauhoittavia ominaisuuksia. Se rentouttaa, lievittää stressiä ja luo hyvän ilmapiirin. Sitä suositellaan käytettäväksi aromaterapiassa erityisesti ihmisille, jotka kärsivät kroonisesta hermojännityksestä ja ahdistuksesta. Öljyn käytölle diffuusorissa, perinteisessä aromaterapiassa käytettävässä tuoksulampussa tai inhalaatioissa ei ole vasta-aiheita.

Amyrisöljyä käytetään yleensä hajuvesien, lääkkeiden, kosmetiikan ja päivittäiseen hygieniaan tarkoitettujen tuotteiden valmistuksessa. Voit helposti hyödyntää tätä tietoa rikastamalla kotitekoisia tuotteitasi muutamalla tipalla uutetta - sopivana pitoisuutena sillä voi olla lievä antiseptinen, tonisoiva, supistava ja ihoa hoitava vaikutus. Kaikki tämä yhdessä huomaamattomassa pullossa.

Raaka-aineen alkuperä: Amyrispuu on peräisin Karibianmeren alueelta.

INCI:Amyris Balsamifera -kuoriöljy

Vaikutus:rauhoittava, kouristuksia lievittävä, hyönteisiä karkottava.

Tuoksu:puumainen, maanläheinen, makea, santelipuuta muistuttava, vaniljaisella vivahteella.

Väri: vaaleankeltaisesta meripihkankeltaiseen

Pohjatuoksu:basenote

Suositellaan käytettäväksi:hierontaan, kylpyyn, inhalaatioihin, diffuusoriin.

Vasta-aiheet:älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille.

Sopivat öljyt: bergamotin, sitruunaeukalyptuksen, manukan