Bilovit-basilikan eteerinen öljy - 10 ml
Bilovit-basilikan eteerinen öljy - 10 ml
Meillä on se varastossa! ( 20 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Basilikan eteerinen öljy saadaan tislaamalla höyryllä Ocimum basilicum -kasvin lehtiä. Muinaiskreikassa basilikaa kutsuttiin nimellä basilikón phutón ja ranskaksi - l'herbe royale, mikä tarkoittaa suomeksi ”kuninkaallinen kasvi”. Kuinka paljon siinä on totuutta? Melko paljon. Basilika tunnetaan myönteisistä vaikutuksistaan, ja sitä on käytetty monissa muodoissa jo vuosisatojen ajan. Teiden, kuivattujen lehtien ja jauheiden lisäksi kannattaa mainita eteerinen öljy - tiivistetty tuote, jolla on lukuisia käyttötarkoituksia.
Basilikaöljy - ominaisuudet
Basilikaöljyllä on luonnollisia tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Iholle hierottuna se lievittää lihas- ja nivelvaivoja (kipua, jäykkyyttä ja turvotusta) ja voi myös edistää verenkiertoa. Tuote sopii erinomaisesti ilman raikastamiseen, puhdistamiseen ja aromatisointiin, ja samalla se lievittää hengitysteiden vaivoja, päänsärkyä ja ruoansulatushäiriöitä.
Sillä on antioksidanttinen vaikutus, ja säännöllisesti käytettynä se voi hidastaa ikääntymisprosessia. Se auttaa pitämään ihon puhtaana ja terveen näköisenä. Se vähentää lievää ärsytystä, rauhoittaa epämiellyttäviä tuntemuksia ja nopeuttaa uudistumista sekä lisää ihon kimmoisuutta. Uutteen ominaisuuksia voi hyödyntää rentouttavassa kylvyssä tai hoitavassa hieronnassa.
Basilikaöljy on yrttisen tuoksuinen tuote, jossa on kuitenkin lämmin ja makea vivahde sekä raikkaita, hieman mausteisia sävyjä. Uute edistää rauhaa ja rentoutumista sekä vähentää stressiä ja ahdistuneisuutta. Basilika virkistää mieltä ja edistää keskittymistä, joten sitä voidaan käyttää työskennellessä, opiskellessa tai pitkän automatkan aikana. Käyttötarkoituksia tuntuu olevan loputtomasti, samoin tarpeita. Basilikan eteerinen öljy vastaa moniin niistä - tehokkaasti ja luonnollisesti.
Raaka-aineen alkuperä: Basilikan kotiseutu on trooppinen Afrikka. Nykyään sitä ei esiinny luonnonvaraisena, vaan sitä tavataan ainoastaan viljeltynä.
INCI: Ocimum Basilicum -öljy
Vaikutus: rauhoittava, rentouttava, auttaa ylläpitämään keskittymiskykyä
Tuoksu: makea, yrttinen
Väri: väritön
Huomautus: päänahalle
Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyyn, diffuuserissa, inhalointiin
Vasta-aiheet: voi ärsyttää herkkää ihoa. Tee ihotesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.
Sopivat öljyt: suitsukkeen, laventelin, sitruunamelissan ja salvian öljyt.

