Bilovit-timjamin eteerinen öljy - 30 ml
Bilovit-timjamin eteerinen öljy - 30 ml
Meillä on se varastossa! ( 20 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Timjamiöljy on tuote, jota saadaan tavallisen timjamin yrteistä. Sillä on antiseptisiä, sienilääkkeellisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Se edistää liman irtoamista ja hengitysteitä verhoavien värekarvojen liikettä. Sitä suositellaan yskän ja hengitystieinfektioiden hoitoon. Se stimuloi verenkiertoa ja kohottaa verenpainetta. Sillä on kipua lievittävä vaikutus kurkkukivun ja suun tulehdusten yhteydessä. Se on hyödyllinen reuman ja niveltulehduksen hoidossa. Se lisää elimistön vastustuskykyä infektioita vastaan. Iholle levitettynä sillä on desinfioiva vaikutus.
Timjamiöljy - ominaisuudet
Timjamiöljyä voidaan käyttää inhalaatioihin, hierontaan, kylpyihin ja hauteisiin. Timjamiöljyä sisältävät hoitokylvyt stimuloivat immuunijärjestelmää, lämmittävät ja desinfioivat hengitysteitä. Niiden käyttö nopeuttaa vilustumissairauksien ja infektioiden hoitoa, vähentää tulehdusta ja helpottaa nukahtamista.
Se on hyödyllinen reuman ja niveltulehduksen hoidossa. Iholle levitettynä sillä on desinfioiva vaikutus. Perusöljyyn sekoitettuna timjamiöljyä voidaan käyttää hierontaan ja hierontahoitoihin, jotka lievittävät tehokkaasti lihas- ja nivelkipuja.
Kurkkutulehdusten yhteydessä tai pahanhajuisesta hengityksestä kärsittäessä suositellaan kurkun huuhtelua päivittäin lisäämällä huuhteluveteen muutama tippa timjamin eteeristä öljyä. Se auttaa vähentämään turvotusta ja nopeuttaa limakalvon palautumista. Huomaa, että eteerinen öljy on erittäin tiivistetty tuote, joten sitä ei suositella käytettäväksi sellaisenaan. Lisäksi öljy tulee iholle levitettäessä laimentaa vedellä tai kantajaöljyllä tai lisätä valmisvoiteisiin tai -salvoihin.
Raaka-aineen alkuperä: Tarh timjami - yksi vanhimmista tunnetuista yrteistä. Se on peräisin Välimeren alueelta. Nykyään sitä viljellään eri puolilla maailmaa.
INCI: Thymus Vulgaris -öljy
Vaikutus: antiseptinen, deodorisoiva, tukee ylähengitysteiden toimintaa
Tuoksu: raikas, yrttinen, hienovaraisen lääkkeinen
Väri: kirkkaasta vaaleankeltaiseen
nuotit: sydännuotit
Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyyn, inhalaatioihin, diffuuserissa
Vasta-aiheet: älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville eikä imettäville naisille. Älä käytä korkean verenpaineen yhteydessä.
Sopivat öljyt: anis-, eukalyptus-, kumina- ja niauliöljy

