Bilovit-sitruunaruohon eteerinen öljy - 1000 ml
Bilovit-sitruunaruohon eteerinen öljy - 1000 ml
Jaa tämä tuote
Loppuunmyyty

💚 Jau daugiau nei 38 000+ klientų pasitiki Herbora – pyrimme tarjoamaan Baltian maiden parhaisiin kuuluvia hintoja! 🇱🇹🇱🇻🇪🇪

Sitruunaruohon öljy - ominaisuudet
Sitruunaruohon öljyllä on tulehdusta, sieni-infektioita, aknea, bakteereja, kutinaa ja reumaattisia oireita torjuva vaikutus. Tuotteella on stimuloiva ja virkistävä vaikutus. Se parantaa mielialaa erinomaisesti sekä lievittää unettomuutta ja väsymystä. Se vähentää liiallista hikoilua ja sillä on ihoa kiinteyttäviä ominaisuuksia. Raikas sitrushedelmien tuoksu virkistää ja desinfioi tiloja erinomaisesti sekä karkottaa hyönteisiä.
Rasvaisen ja sekaihon omistajat, jotka kamppailevat aknen tai mustapäiden kaltaisten iho-ongelmien kanssa, voivat käyttää sitruunaruohon öljyä paikallisesti yhdessä perusöljyn kanssa tai osana kasvohöyryä. Sitruunaruohon öljyä käytetään myös inhalaatioon tukkoisten sivuonteloiden ja nuhan hoitoon, sillä se puhdistaa hengitysteitä. Sitä voi lisätä kylpyveteen, koska se poistaa tehokkaasti väsymystä ja lievittää lihas- sekä reumaattisia kipuja.
Kivun lievittämiseen ja väsymyksen poistamiseen tätä tuotetta voi käyttää myös vartalohieronnassa. Sen kiinteyttävistä ominaisuuksista hyötymiseksi on suositeltavaa lisätä muutama tippa öljyä vartalovoiteeseen. Lisäksi sitruunaruohon öljyä käytetään aromaterapiassa. Sitä käytetään useimmiten tuoksulyhdyssä tai suihkeena tilojen raikastamiseen. Tätä luonnollista desinfioivaa ainesosaa voi myös laimentaa vedellä ja suihkuttaa pinnoille hajujen ja mikro-organismien poistamiseksi. Sitruunaruohon öljy sopii erinomaisesti myös luonnolliseksi pyykin lisäaineeksi, joka desinfioi vaatteet ja antaa niille raikkaan sitruksisen tuoksun.
Raaka-aineen alkuperä: Sitruunaruoho on peräisin Sri Lankasta. Nykyään sitä viljellään laajalti Intiassa, Guatemalassa ja Madagaskarilla.
INCI: Cymbopogon Flexuosus -öljy
Vaikutus: parantaa mielialaa, virkistää ja antaa energiaa
Tuoksu: raikas, sitruunainen, hienovaraisen ruohomainen
Väri: keltaisesta meripihkanväriseen
Huomautus: pään merkintä
Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyyn, diffuuserissa ja inhalaatioon
Vasta-aiheet: Saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Tee paikallinen testi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.
Sopivat öljyt: teepuu-, greippi-, lyhty- ja vetiveröljy.

