Siirry sisältöön
83e6a991f8a680bb3044c1e2139f40c9

Bilovit eukaliptų eterinis aliejus - 1000 ml

Normaalihinta €86,46
Myyntihinta €86,46 Normaalihinta €117,72
Info
Salviaöljy
Eukalyptusöljy - ominaisuudet

Eukalyptusöljyllä on antibakteerisia, antiviraalisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, joten sitä käytetään inhaloitavana ainesosana nuhan, yskän ja ylähengitysteiden infektioiden hoidossa. Sen vaikutus perustuu sitkeiden eritteiden ohentamiseen ja poskionteloiden avaamiseen. Eukalyptusöljyllä on antiseptinen ja fungisidinen vaikutus. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii sisäilman desinfiointiin. Lisäksi eukalyptusuutteella on virkistävä ja stimuloiva vaikutus kehoon ja mieleen.

Hyönteiset eivät pidä eukalyptusöljyn tuoksusta, joten kesällä se sopii erinomaisesti luonnolliseksi kärpäsiä ja hyttysiä karkottavaksi aineeksi. Eukalyptusöljy auttaa myös lievittämään hyönteisten puremien aiheuttamaa ärsytystä ja kutinaa. Sitä käytetään myös palovammojen, haavojen ja rakkuloiden hoitoon.

Eukalyptusöljyä voidaan käyttää inhaloitavana ainesosana ylähengitysteiden infektioissa. Sitä voidaan lisätä kylpyveteen kehon ja mielen virkistämiseksi. Selluliittia ehkäisevän ja kipua lievittävän vaikutuksensa ansiosta se sopii erinomaisesti myös vartalohierontaan. Eukalyptusöljyä käytetään myös kasvohöyryjen ja kotitekoisten ihonpuhdistustuotteiden ainesosana. Se on hammastahnojen ja ihonhoitokosmetiikan ainesosa.

Raaka-aineen alkuperä: Eukalyptuspuu on Australian symboli, josta se on peräisin. Se tunnetaan ennen kaikkea siitä, että se on koalojen ravinnon tärkein osa.

INCI: Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Vaikutus: vaikutus: energisoiva, virkistävä, elvyttävä, hengitysteitä rentouttava

Tuoksu: raikas, lääkkeinen, puinen

Väri: värittömästä vaaleankeltaiseen

Huomautus: pää

Suositeltu käyttö: hierontaan, kylvyssä, diffuuserissa, inhalaatioon

Vasta-aiheet: älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville eikä imettäville naisille.

Yhteensopivat öljyt: seetripuu-, niauli-, oregano- ja timjamiöljyt.