Bilovit-greipin eteerinen öljy - 30 ml
Bilovit-greipin eteerinen öljy - 30 ml
Meillä on se varastossa! ( 20 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Greippiöljy on greipin hedelmästä uutettu tuote. Sillä on antitoksisia, tonisoivia, stimuloivia ja masennusta lievittäviä ominaisuuksia. Se ravitsee kudosten soluja stimuloimalla imunestejärjestelmää. Se auttaa torjumaan lihavuutta ja tukee taistelua selluliittia vastaan. Se voi vähentää ruokahalua ja auttaa vähentämään kehon rasvan määrää. Sillä on myös rentouttava vaikutus. Se lievittää migreenikipuja ja neutraloi väsymyksen oireita. Iholle levitettynä se vähentää näppylöiden muodostumista ja ihon rasvoittumista.
Greippiöljy - ominaisuudet
Tätä öljyä käytetään yleisesti kehon liiallisen rasvan ja nesteen torjumiseen. Siksi greippiöljyä voidaan käyttää menestyksekkäästi selluliittiin. Aineenvaihduntaa edistävien ominaisuuksiensa ansiosta tämä öljy pilkkoo tehokkaasti ihonalaisia rasvakertymiä, jotka aiheuttavat pehmeän selluliitin muodostumista.
Lisäksi greippiöljyn sisältämien aineiden detoksifioiva vaikutus auttaa torjumaan myös vesipitoista selluliittia, joka muodostuu veden ja toksiinien kertyessä ihon alle. Tätä varten on suositeltavaa hieroa selluliitin vaurioittamia alueita säännöllisesti greippiöljyllä.
Ole varovainen käyttäessäsi greippiöljyä lääkkeiden käytön aikana. Greippi sisältää kemiallisia aineita, jotka vaikuttavat maksaentsyymeihin ja voivat hidastaa käytettävien lääkkeiden hajoamista ja neutraloitumista. Tämän seurauksena lääkkeet kertyvät elimistöön, mikä voi aiheuttaa vaarallisia komplikaatioita. Jos olet epävarma greippiöljyn käytöstä, kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta. Näin voit nauttia greipin eteerisen öljyn hyödyistä turvallisesti. Greipin eteerinen öljy on yleensä tarkoitettu ulkoiseen käyttöön - inhalaatioihin tai suoraan iholle.
Raaka-aineen alkuperä: Greipin eteerinen öljy kehitettiin Barbadoksella pomelon ja kiinalaisen appelsiinin satunnaisen risteytymisen seurauksena.
INCI: Citrus Paradisi M. -kuoriöljy, puristettu
Vaikutukset: viilentävä, rentouttava, mielialaa kohottava
Tuoksu: makea, sitruksinen, hieman hapan
Väri: kellertävästä vaaleanoranssiin
Huomautus: pää
Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn, diffuusorissa.
Vasta-aiheet: Saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Öljyllä on valoherkistävä vaikutus, joten älä altista ihoa auringonvalolle käytön jälkeen.
Sopivat öljyt: bergamotti-, viherminttu-, palo santo- ja rosmariiniöljyt.

