Bilovit-inkiväärin eteerinen öljy - 10 ml
Bilovit-inkiväärin eteerinen öljy - 10 ml
Meillä on se varastossa! ( 20 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Inkiväärin eteerinen öljy saadaan Zingiber officinale -nimisen kasvin juurakoista höyrytislaamalla. Tämä kasvi kuuluu inkiväärikasvien heimoon (Zingiberaceae) yhdessä kurkuman ja kardemumman kanssa. Vaikka se yhdistetään ensisijaisesti kulinaariseen käyttöön, se ei todellakaan ole vain mauste - se on paljon enemmän. Aromaterapiassa inkivääriuutetta kutsutaan usein "voimaöljyksi", koska se antaa rohkeutta ja itseluottamusta.
Inkivääriöljy - ominaisuudet
Inkiväärin eteerinen öljy on tiivistetty tuote, joten se on paljon tehokkaampi kuin kasvi missään muussa muodossa. Sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, joka on erittäin hyödyllinen nivelsairauksien, kuten niveltulehduksen tai reuman, hoidossa. Tutkimukset osoittavat, että se ei ainoastaan vähennä turvotusta, vaan myös hidastaa merkittävästi patologisten prosessien etenemistä. Uutteella on antiseptisiä ominaisuuksia, ja se desinfioi pieniä haavoja, mutta sitä voidaan käyttää myös aknen ja muiden pienten ihovirheiden hoitoon.
Sillä on voimakas antioksidanttinen vaikutus. Se suojaa vapailta radikaaleilta ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Sitä suositellaan kypsän, väsyneen ja harmaantuneen ihon hoitoon. Säännöllisesti käytettynä se voi parantaa ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja tehdä ihosta pehmeän. Se hoitaa myös iho-ongelmia - vähentää punoitusta ja rauhoittaa ihoa. Hieronnassa tuote lämmittää miellyttävästi, parantaa verenkiertoa ja virkistää.
Siinä on puinen, mausteinen ja maanläheinen tuoksu, jossa on lämpimiä mutta pikantteja vivahteita. Vaikka se herättää erilaisia mielleyhtymiä, asiantuntijat kuvailevat tuoksua voimakkaaksi ja intensiiviseksi. Aromaterapiassa tämä tuote vaikuttaa kaksijakoisesti - se tasapainottaa ja stimuloi samanaikaisesti. Se lievittää ahdistusta ja rauhoittaa tunteita, mutta toisaalta vähentää väsymystä ja virkistää luoden täydellisen harmonian.
Raaka-aineen alkuperä: Inkivääri on viljelykasvilaji. Sitä ei tavata luonnonvaraisena. Sen alkuperä ei ole täysin selvä, mutta todennäköisin alue on Melanesia.
INCI: Zingiber Officinale -juuriöljy
Vaikutus: desinfioiva, tonisoiva, antiseptinen.
Tuoksu: lämmin, mausteinen, maanläheinen, puinen
Väri: vaaleankeltainen
Huomautus: sydän
Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyyn, diffuuserissa, inhalaatioihin.
Vasta-aiheet: voi ärsyttää herkkää ihoa. Tee paikallinen testi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.
Sopivat öljyt: anis, kanelinlehti, kurkuma, ylang ylang.

