Bilovit kalendrų eterinis aliejus - 10 ml
Bilovit kalendrų eterinis aliejus - 10 ml
Meillä on se varastossa! ( 20 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Korianteerinen öljy uutetaan kylvökorianterin (Coriandrum sativum) siemenistä tai lehdistä. Uute valmistetaan höyrytislaamalla kypsästä ja kuivatusta raaka-aineesta, sillä tuoreen kasvin tuoksu ei todellakaan ole miellyttävä. Vaikka korianteri yhdistetään ensisijaisesti kulinaariseen käyttöön, öljyssä oleva korianteri on erittäin hyödyllinen terveydelle.
Korianteerinen öljy - ominaisuudet
Korianteri sisältää biologisesti aktiivisia aineita, joilla on antibakteerinen ja sienilääkevaikutus - ne puhdistavat haavoja ja nopeuttavat paranemisprosessia sekä rauhoittavat lieviä ärsytyksiä (liiallisesti käytettynä se voi kuitenkin kuivattaa ihoa).
Kosmetiikassa käytettynä öljy parantaa ihon ulkonäköä - puhdistaa, virkistää ja säätelee talineritystä. Hieronnassa käytettynä se lievittää sairauksiin ja nivelten venähdyksiin liittyviä oireita.
Öljyllä on raikas, yrttinen ja mausteinen tuoksu, jossa voi aistia kevyitä hedelmäisiä vivahteita. Sillä on stimuloivia ominaisuuksia - se vähentää väsymyksen tunnetta, antaa energiaa ja kohottaa mielialaa. Korianteriöljy sopii erinomaisesti yhteen muiden eteeristen öljyjen kanssa, vaikka jo yksinään se antaa tilaan upean, raikkaan tuoksun.
Raaka-aineen alkuperä: Korianteri on kasvilaji, joka kasvaa luonnostaan Länsi-Aasiassa ja Etelä-Euroopassa.
INCI: Coriandrum Sativum -siemenöljy
Vaikutus: tulehdusta ehkäisevä, antiseptinen, diastolinen
Tuoksu: makea, yrttinen, mausteinen, puumainen
Väri: vaaleankeltainen, keltainen
nuotit: sydännuotit
Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioon, kylpyyn, diffuuserissa
Vasta-aiheet: voi ärsyttää herkkää ihoa. Tee paikallinen testi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Ei sovellu raskaana oleville naisille eikä alle 6-vuotiaille lapsille.
Sopivat öljyt: kuminan, kurkuman, vihermintun, talvivihannan

