Bilovit Laventelin eteerinen öljy - 10 ml
Bilovit Laventelin eteerinen öljy - 10 ml
Loppuunmyyty

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Laventeliöljy - tuote, joka saadaan tuoreista kapealehtisen laventelin kukista. Sillä on antiseptisia, desinfioivia, tulehdusta ehkäiseviä, rauhoittavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Sitä suositellaan haavojen, hyönteisten puremien ja palovammojen paranemista nopeuttavaksi aineeksi. Öljy lievittää kutinaa ja kipua. Se laajentaa verisuonia ja vähentää selluliittia. Se auttaa hoitamaan kurkunpäätulehdusta ja nuhaa. Sillä on kipua lievittävä ja kouristuksia laukaiseva vaikutus. Se estää nesteiden kertymistä elimistöön. Sillä on ihoa nuorentava ja silottava vaikutus. Laventeliöljy voi vähentää hermostuneisuutta ja jännitystä.
Laventeliöljy - ominaisuudet
Laventeliöljy on monipuolinen tuote. Sillä on monia hyvin epätavallisia ominaisuuksia, minkä vuoksi sitä käytetään paitsi hoitavana aineena myös hieronnassa ja aromaterapiassa. Se on laventelikasvista uutettu eteerinen öljy. Se sopii kaikille, koska sitä voidaan käyttää monin eri tavoin.
Muun muassa tällä poikkeuksellisella laventeliöljyllä on deodorisoiva vaikutus linalyyliasetaatin ja linaloolin ansiosta. Ne antavat sille ainutlaatuisen kukkaisen ja yrttisen tuoksun. Voit lisätä sitä luonnolliseen deodoranttiisi, jotta se toimisi paremmin ja tuoksuisi miellyttävältä koko päivän. Se parantaa myös unen laatua - muutaman minuutin aromaterapian jälkeen uni on rauhallisempaa ja virkistävämpää. Laventeliöljyä voidaan käyttää myös luonnollisena ilmanraikastimena, sillä se peittää epämiellyttäviä hajuja. Lisäksi sitä voidaan lisätä kodin puhdistusaineisiin. Pyykkiin lisätty tippa laventeliöljyä antaa sille ainutlaatuisen tuoksun ja auttaa pääsemään eroon mikrobeista.
Vaivojen hoidossa laventeliöljy auttaa hengitystieinfektioissa - voit käyttää sitä kotona tehtäviin inhalaatioihin. Se rauhoittaa myös auringonpolttamia, joten se sopii erinomaisesti ensiapupakkaukseen. Laventeliöljy auttaa hoitamaan kynsisientä, mutta sitä voidaan käyttää myös aknen hoitoon, sillä laventeliöljyllä on tulehdusta ja sieniä ehkäiseviä ominaisuuksia. Tästä syystä se tehoaa myös hilseeseen - lisää sitä shampooseen tai hoitoaineeseen päästäksesi eroon tästä epämiellyttävästä ongelmasta ja parantaaksesi hiusten kuntoa. Tämä ei kuitenkaan ole vielä kaikki - laventeliöljy lievittää kipua - hieronta tai aromaterapia sen kanssa auttaa pääsemään eroon lihas- tai päänsärystä. Sitä voidaan levittää kaikille vaurioituneille alueille. Kipua lievittävien ominaisuuksiensa ansiosta se on hyödyllinen myös mustelmien, kehonosien sijoiltaanmenojen tai halvauksen yhteydessä. Sitä voidaan levittää myös hyönteisten puremien kohdalle kutinan lievittämiseksi.
Raaka-aineen alkuperä: Kapealehtinen laventeli on peräisin Välimeren alueelta. Sitä viljellään monissa maissa ympäri maailmaa. Sen tärkeimmät tuottajat ovat Ranska ja Bulgaria.
INCI: Lavandula Angustifolia -öljy
Vaikutus: antiseptinen, rauhoittava, rauhoittava
Tuoksu: kukkainen, raikas, makea, yrttinen, hieman kamferinen
Väri: kirkkaasta vaaleankeltaiseen
nuotit: sydännuotit
Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn, diffuusoriin.
Vasta-aiheet: Saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille.
Sopivat öljyt: basilika-, bergamotti- ja sitruunaruohoöljyt, voi korvata

