Siirry sisältöön
58b49feff4ccf925e5976ef0675430d8

Bilovit-laventelin eteerinen öljy - 1000 ml

Normaalihinta €115,07
Myyntihinta €115,07 Normaalihinta €156,34
Info

Laventeliõli - see on toode, mida saadakse värsketest ahtalehise lavendli õitest. Sellel on antiseptilised, desinfitseerivad, põletikuvastased, rahustavad ja rahustavad omadused. Seda soovitatakse kasutada vahendina haavade, putukahammustuste ja põletuste paranemise kiirendamiseks. See vähendab sügelust ja valu. See laiendab veresooni ja vähendab tselluliiti. Aitab ravida larüngiiti ja nohu. Sellel on valuvaigistav ja spasmolüütiline toime. Toimib vedelikupeetuse vastu organismis. Sellel on nahka noorendav ja siluv toime. Vähendab närvilisust ja pinget.

Laventeliõli - omadused

Laventeliõli on universaalne toode. Sellel on palju väga ebatavalisi omadusi, mistõttu kasutatakse seda mitte ainult ravimina, vaid ka massaažiks või aroomiteraapiaks. See on ahtalehisest lavendlist saadav eeterlik õli. See sobib kõigile, sest seda saab kasutada mitmel viisil.

See suurepärane lavendeliõli on muu hulgas tänu linalüülatsetaadile ja linaloolile, mis annavad lavendlile ainulaadse lillelise ja ürdise lõhna, desodoreeriva toimega. Seda võib lisada looduslikule deodorandile, et toetada selle toimet ja anda meeldiv lõhn kogu päevaks. Lisaks parandab see une kvaliteeti - paar minutit aroomiteraapiat selle õliga aitab magada rahulikumalt ja ärgata värskemana. Lavendeliõli sobib suurepäraselt ka looduslikuks õhuvärskendajaks, sest see varjab hästi ebameeldivaid lõhnu. Lisaks võib seda kasutada koduste puhastusvahendite lisandina. Tilk lavendeliõli pesule lisatuna annab sellele ainulaadse lõhna ja aitab mikroobidest vabaneda.

Vaevustest rääkides aitab lavendeliõli hingamisteede infektsioonide korral - seda võib kasutada koduseks inhalatsiooniks. Samuti leevendab see päikesest tingitud nahaärritust, mistõttu sobib suurepäraselt kodusesse esmaabikomplekti. Lavendeliõli aitab ravida küüneseent ja seda kasutatakse ka akne ravis - kõik see tuleneb lavendeliõli põletikuvastastest ja seenevastastest omadustest. Seetõttu aitab see ka kõõma vastu - lisage seda šampoonile või palsamile, et sellest ebameeldivast probleemist vabaneda ja parandada juuste seisundit. Kuid see pole veel kõik selle eelised - lavendeliõli leevendab valu - massaaž või aroomiteraapia sellega aitab vabaneda valutavatest lihastest või peavalust. Seda sobib kanda kõigile kahjustatud piirkondadele. Tänu valuvaigistavatele omadustele on see kasulik ka kehapiirkondade muljumiste, venituste või halvatuse korral. Seda võib kanda ka putukahammustustest kahjustatud kohtadele, et vähendada sügelust.

Tooraine päritolu: Ahtalehine lavendel pärineb Vahemere piirkonnast. Seda kasvatatakse paljudes maailma riikides. Peamised kasvatajad on Prantsusmaa ja Bulgaaria.

INCI: Lavandula Angustifolia õli

Toime: antiseptiline, rahustav, rahustav

Aroom: lilleline, värske, magus, ürdine, õrnalt kamprine

Värvus: läbipaistev kuni helekollane

noodid: südamenoodidnoodid

Soovitatav kasutada: massaažiks, inhalatsiooniks, vannis, difuusoris.

Vastunäidustused: Võib ärritada tundlikku nahka. Mitte kasutada haavadel ega ärritunud nahal. Ei sobi rasedatele ega imetavatele naistele.

Ühilduvad õlid: basiiliku-, bergamoti- ja sidrunheinaõli, võivad muutuda