Bilovit kalpokon eteerinen öljy - 1000 ml
Bilovit kalpokon eteerinen öljy - 1000 ml
Loppuunmyyty

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!

Makean kalmuksen öljy - ominaisuudet
Makean kalmuksen öljyllä on antibakteerisia (se torjuu pääasiassa aerobisia bakteereja) ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Tuote aiheuttaa ihon pistelyä ja lämmittää ihoa hellävaraisesti, joten sitä suositellaan lievittämään reumaattisiin sairauksiin ja niveltulehdukseen liittyviä vaivoja.
Se karkottaa hyönteisiä - sitä voidaan käyttää suihkeena tai paikallisesti herkille alueille. Kalmusöljyä käytetään laajasti kosmetiikassa - ei ainoastaan erityisesti ihonhoitoon tarkoitetuissa tuotteissa, vaan myös hiustenhoidossa. Se vahvistaa hiusten juuria, puhdistaa päänahkaa ja torjuu hilsettä sekä antaa hiuksille tuuheutta ja kiiltoa. Uutetta voidaan käyttää kahdella tavalla - lisäämällä muutama tippa suosikkikosmetiikkatuotteeseen tai käyttämällä sitä huuhteluaineena. Se on myös erittäin arvokas hajuvesiteollisuudessa - kalmusöljy kiinnittää tuoksut erinomaisesti.
Kalmusöljystä on hyötyä lisääntyneen stressin aikana. Hoitavien kylpyjen tai hieronnan aikana se uudistaa ihoa erinomaisesti, erityisesti silloin, kun tulehdus kattaa laajemman alueen. Öljy tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa keholle ja mielelle - samanaikaisesti.
Raaka-aineen alkuperä: Lähde: makea kalmukasvi on peräisin Nepalista, josta ihmiset levittivät sitä kaikille mantereille lauhkean ja subtrooppisen ilmaston alueille.
INCI:Acorus Calamus -juuriöljy
Vaikutus:reumaattisia oireita lievittävä, karkottava, rauhoittava.
Tuoksu:syvä, makea, maanläheinen, mausteinen.
Väri:vaaleankeltainen
Huomautus:Sydän
Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyihin
Vasta-aiheet: Älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille. Älä käytä aromaterapiaan - kalmus sisältää asaronia, jonka hengittäminen voi aiheuttaa huimausta ja pahoinvointia.
Sopivat öljyt: kanelinlehti-, meirami-, oregano- ja patsuliöljy.

