Siirry sisältöön
f1a18ec6d7171867a01d01e42f66dadb

Bilovit mandariinin eteerinen öljy - 1000 ml

Normaalihinta €112,17
Myyntihinta €112,17 Normaalihinta €152,43
Info
Salviaöljy
Mandariiniöljy - ominaisuudet

Monien terapeuttisten ominaisuuksiensa ansiosta mandariiniöljyä käytetään yleisesti aromaterapiassa ja kosmetiikassa. Sitä suositellaan akneen taipuvaiselle ja ikääntyvälle iholle, sillä se edistää haavojen paranemista ja supistaa ihoa. Se antaa iholle hehkua ja elinvoimaa, ja säännöllisesti käytettynä auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa syvältä.

Mandariiniöljyä voidaan käyttää menestyksekkäästi suosikkikasvovoiteiden ja -naamioiden lisänä. Lisäksi mandariiniöljy vaikuttaa myönteisesti hiusten elinvoimaisuuteen ja kasvuun. Shampooseen tai hoitoaineeseen lisättynä se auttaa uudistamaan hiusten juuria, puhdistaa päänahkaa ja parantaa mikroverenkiertoa. Lisäksi se auttaa torjumaan hiusten liiallista rasvoittumista ja sopii päänahan hoitoon niille, jotka kärsivät hilseestä.

Mandariiniöljyä ei saa käyttää sisäisesti, sillä se voi polttaa herkkiä limakalvoja. Sitä tulee levittää iholle laimennettuna esimerkiksi vedellä tai öljyllä.

Raaka-aineen alkuperä: Mandariinipuu kasvaa tropiikissa ja subtropiikissa. Kasvi on historiallisesti peräisin Etelä-Kiinasta.

INCI: Citrus Reticulata -kuoriöljy

Vaikutus: virkistävä, unta edistävä, rentouttava.

Tuoksu: makea, sitruksinen

Väri: kellanruskea tai oranssinruskea

Huomautus:otsikko

Suositeltu käyttö: Hierontaan, inhalaatioon, kylpyyn, diffuuseriin.

Vasta-aiheet: Saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovi lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Sillä on fotosensibilisoiva vaikutus, joten älä altista ihoa auringonvalolle käytön jälkeen.

Yhteensopivat öljyt: basilika-, sitruuna-, limetti- ja viherminttuöljyt.