Siirry sisältöön
e6a031000cffd92849dc356ca9fdcc45

Bilovit männyn eteerinen öljy - 1000 ml

Normaalihinta €73,76
Myyntihinta €73,76 Normaalihinta €100,58
Info
Salviaöljyn eteerinen öljy
Mäntyöljy - ominaisuudet

Mäntyöljy on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön, esimerkiksi hierontaan, inhalaatioihin, huuhteluihin ja kosmeettisiin tuotteisiin lisättäväksi. Tämä raikas eteerinen öljy, jota lisätään kuumaa vettä sisältävään höyrystimeen, auttaa tehokkaasti hoitamaan poskiontelo- ja keuhkoputkisairauksia.

Iholle levitettynä se lämmittää tehokkaasti, rentouttaa lihaksia ja edistää verenkiertoa. Mielenkiintoinen idea on tuoksuttaa vaatteet lisäämällä mäntyöljyä pyykin joukkoon. Vaatteemme saavat raikkaan, puisen tuoksun ja puhdistuvat samalla perusteellisesti. Tämä neuvo voi auttaa iho-ongelmista ja psoriaasista kärsiviä. Kun peset vaatteet mäntyöljyn kanssa, desinfioit ne ja suojaat niitä oireiden uusiutumiselta.

Mäntyöljyhieronnasta voi olla hyötyä selluliitin torjunnassa. Huomioithan, että erittäin tiivistetty mäntyöljy voi ärsyttää ihoa ja limakalvoja. Sitä ei saa niellä, ja iholla on suositeltavaa käyttää eteerisen öljyn ja kantajaöljyn seosta. Jos olet epävarma, kysy aina neuvoa lääkäriltä tai apteekkarilta.

Raaka-aineen alkuperä: Mänty on peräisin Itävallan Tirolin alueelta. Nykyään sitä kasvaa Euraasian pohjoisosissa. Se on yksi laajimmin levinneistä puulajeista.

INCI:Pinus Sylvestris -lehtiöljy

Vaikutus:antiseptinen, hajua poistava, tonisoiva, rauhoittava.

Tuoksu: raikas, puinen, maanläheinen, balsaminen.

Väri: kirkkaasta vaaleankeltaiseen

Huomautus:pään teksti

Suositeltu käyttö:hierontaan, kylpyyn, diffuuserissa, inhalaatioihin

Vasta-aiheet:ei saa käyttää haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovi raskaana oleville eikä imettäville naisille.

Sopivat öljyt: kanelinkuori-, kamferi-, appelsiini- ja kuusiöljy