Bilovit-männyn eteerinen öljy - 30 ml
Bilovit-männyn eteerinen öljy - 30 ml
Meillä on se varastossa! ( 19 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Mäntyöljy on tuote, jota uutetaan metsämännyn neulasista. Sillä on antiseptisiä, infektionvastaisia, hajua poistavia, antibakteerisia, tonisoivia, kipua lievittäviä ja lämmittäviä ominaisuuksia. Se on hyödyllinen hengitysteiden ja sivuonteloiden infektioissa. Se irrottaa limaa, helpottaa hengitystä ja laajentaa hengitysteitä. Se voi vähentää runsasta hikoilua ja vilkastuttaa verenkiertoa. Vähentää väsymyksen ja hermostollisen uupumuksen oireita. Sillä on stimuloivia ja virkistäviä ominaisuuksia. Vahvistaa immuunijärjestelmää.
Mäntyöljy - ominaisuudet
Mäntyöljy on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön esimerkiksi hauteena, inhalaatioissa, huuhteluaineena ja kosmetiikan lisäaineena. Tämä raikas eteerinen öljy, joka lisätään kuumavesihöyrystimeen, voi auttaa tehokkaasti sivuontelo- ja keuhkoputkiongelmien hoidossa.
H 피부lle levitettynä se lämmittää tehokkaasti, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa. Mielenkiintoinen idea on tuoksuttaa vaatteet lisäämällä mäntyöljyä pyykin joukkoon. Vaatteisiimme tulee raikas, puinen tuoksu, ja samalla ne puhdistuvat perusteellisesti. Tämä neuvo voi auttaa niitä, jotka kärsivät iho-ongelmista ja psoriaasista. Pesemällä vaatteet mäntyöljyn kanssa desinfioit ne ja suojaat niitä taudin uusiutumiselta.
Mäntyöljy hieronnassa voi auttaa selluliitin torjunnassa. Huomaa, että erittäin väkevä mäntyöljy voi ärsyttää ihoa ja limakalvoja. Sitä ei saa niellä, ja iholle suositellaan käytettäväksi eteerisen öljyn ja perusöljyn seosta. Jos olet epävarma, kysy aina neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta.
Raaka-aineen alkuperä: Skotlanninmännyn alkuperä on Tirolin alueella Itävallassa. Nykyään sitä kasvaa Euraasian pohjoisosissa. Se on yksi yleisimmistä puulajeista.
INCI: Pinus Sylvestris -lehtiöljy
Vaikutus: antiseptinen, hajua poistava, tonisoiva, rauhoittava
Tuoksu: raikas, puinen, maanläheinen, balsaminen
Väri : värittömästä vaaleankeltaiseen
Huomautus: pään väri
Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn, diffuusoriin.
Vasta-aiheet: Älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille.
Yhteensopivat öljyt: kanelinkuori-, kamferi-, appelsiini- ja kuusiöljyt.

