"Bilovit Roman Chamomile" -eteerinen öljy - 10 ml
Meillä on se varastossa! ( 19 )

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!
Roomalaisen kamomillan eteerinen öljy on tunnettu ja suosittu tuote. Sitä arvostetaan kaikkialla maailmassa sen tuoksun ja ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi - se rauhoittaa paikallisesti käytettynä ja aromaterapiassa. Uute saadaan pienen Anthemis nobilis -kasvin kukista (joskus myös nupuista) höyrytislaamalla. Monet sen vaikutuksista on vahvistettu tieteellisesti, joten skeptisyydelle ei jää sijaa.
Roomalaisen kamomillan öljy - ominaisuudet
Öljy tunnetaan myönteisistä vaikutuksistaan ihoon. Se lievittää ärsytystä ja punoitusta, rauhoittaa ja ravitsee. Se toimii antibakteerisena aineena, puhdistaa haavat tehokkaasti ja nopeuttaa paranemisprosessia. Uutteen kanssa tehtävä hieronta vähentää epämiellyttäviä niveloireita (esimerkiksi nivelrikossa).
Roomalaista kamomillaa käytetään usein lapsille ja aikuisille tarkoitettujen ihonhoitotuotteiden ainesosana. Se sopii kaikille ihotyypeille, edistää tervettä ulkonäköä sekä vähentää ihottumia ja pinnallisia vaurioita. Paikallisesti käytettynä (esimerkiksi hieronnan aikana) se poistaa imunesteen kertymistä ja parantaa verenkiertoa. Sitä voidaan helposti käyttää myös hiustenhoidossa, jolloin hiussuortuvat saavat raikkautta ja kiiltoa.
Eteerisessä öljyssä on kevyt, hedelmäinen-yrttinen tuoksu, jossa on vivahdus vihreää omenaa. Se torjuu stressiä ja kielteisiä tunteita, auttaa univaikeuksiin sekä rentouttaa ja rauhoittaa. Se tasapainottaa tunteita ja rauhoittaa - ei ainoastaan aikuisia, vaan sillä on erinomainen hoitava vaikutus myös lapsiin. Tuoksu on kiistatta hurmaava, mutta todella voimakas, joten sitä tulisi käyttää kohtuudella.
Raaka-aineen alkuperä: Roomalainen kamomilla on peräisin Länsi-Euroopasta ja Pohjois-Afrikasta. Sitä viljellään laajalti myös Puolassa.
INCI: Anthemis Nobilis -öljy
Vaikutus: rauhoittava, antibakteerinen, rauhoittava
Tuoksu: raikas, makea, hedelmäinen, yrttinen
Väri: vaaleankeltainen
Sydäntuoksu
Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyyn, diffuuserissa, inhalaatioon
Vasta-aiheet: voi ärsyttää herkkää ihoa. Tee paikallinen testi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.
Yhteensopivat öljyt: bergamotin, nerolin, myrtin ja geraniumin öljyt.

