Siirry sisältöön
f52e50504ddcfd8c184072249ed4f0e3

Bilovit Rosmariinin eteerinen öljy - 10 ml

Normaalihinta €2,49
Myyntihinta €2,49 Normaalihinta €3,01
Info

Rosmariiniöljy on rosmariinipensaasta uutettava tuote. Sillä on antiseptisiä, virkistäviä, antibakteerisia, reumaattisia oireita lievittäviä, masennusta ehkäiseviä ja lämmittäviä ominaisuuksia. Se lievittää päänsärkyä ja väsymysoireita. Se vaikuttaa hermostoon, parantaa ajatteluprosesseja ja keskittymiskykyä. Vahvistaa immuunijärjestelmää. Vilkastuttaa verenkiertoa, säätelee verenpainetta ja stimuloi sydämen toimintaa. Sillä on voimakkaita antiseptisiä ominaisuuksia, joita hyödynnetään ylähengitysteiden infektioiden hoidossa. Se auttaa lievittämään kuukautishäiriöitä ja vähentää selluliitin muodostumista.

Rosmariiniöljy - ominaisuudet

Rosmariiniöljyä voidaan käyttää iholle, hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn tai huuhteluun. Sitä käytetään menestyksekkäästi lääketieteessä ja kosmetiikassa. Se torjuu tehokkaasti ihoinfektioita, aknea ja seborreaa.

Se on hyödyllinen bakteeri- ja virusperäisten kurkun, poskionteloiden, keuhkoputkien ja keuhkojen infektioiden hoidossa. Säännöllinen rosmariiniöljyn käyttö vahvistaa vastustuskykyä ja suojaa immuunijärjestelmää. Lisäksi aromaterapiassa käytettynä rosmariiniöljy parantaa mielialaa ja edistää terveellistä, rentouttavaa unta.

Rosmariiniöljyä suositellaan hiuksille ihmisille, jotka kärsivät päänahan kutinasta, hiusten rasvoittumisesta ja hilseestä. Antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta öljy puhdistaa päänahkaa, edistää samalla verenkiertoa ja ravitsee hiusten juuria. Huomioithan, että tiivistetty rosmariiniöljy voi ärsyttää ihoa. Sitä tulisi käyttää vedellä tai perusöljyllä laimennettuna tai lisätä valmiiseen kosmetiikkatuotteeseen. Rosmariinin eteeristä öljyä ei saa niellä, sillä se voi polttaa limakalvoja.

Raaka-aineen alkuperä: Rosmariini on kasvi, jota on viljelty jo tuhansien vuosien ajan. Se kasvaa runsaana koko Välimeren alueella. Tarkkaa alkuperäaluetta ei tunneta.

INCI: Rosmarinus Officinalis -lehtiöljy

Vaikutus: antiseptinen, lämmittävä, virkistävä

Tuoksu: raikas, yrttinen, makea, hieman lääkkeinen

Väri : kirkkaasta vaaleankeltaiseen

Huomautus: sydän

Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn, diffuuseriin.

Vasta-aiheet: Voi ärsyttää herkkää ihoa. Älä käytä haavoihin tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville eikä imettäville naisille.

Sopivat öljyt: sitruunapuun, katajan, cayennen ja meiramin öljyt.