Bilovit-rosmariinin eteerinen öljy - 1000 ml
Bilovit-rosmariinin eteerinen öljy - 1000 ml
Loppuunmyyty

💚 Jo yli 30 000 asiakasta luottaa Herboraan – pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hintoja!

Rosmariiniöljy - ominaisuudet
Rosmariiniöljyä voidaan käyttää iholle, hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn tai huuhteluun. Sitä käytetään menestyksekkäästi lääketieteessä ja kosmetiikassa. Se sopii erinomaisesti ihoinfektioiden, aknen ja seborrean hoitoon.
Se toimii täydentävänä hoitona kurkun, sivuonteloiden, keuhkoputkien ja keuhkojen bakteeri- ja virusinfektioissa. Rosmariiniöljyn säännöllinen käyttö vahvistaa vastustuskykyä ja suojaa immuunijärjestelmää. Lisäksi aromaterapiassa käytettynä rosmariiniöljy kohottaa mielialaa ja edistää terveellistä, rentouttavaa unta.
Rosmariiniöljyä suositellaan hiuksille henkilöille, jotka kärsivät päänahan kutinasta, liian rasvoittuvista hiuksista ja hilseestä. Antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta öljy puhdistaa päänahkaa, edistää samalla verenkiertoa ja ravitsee hiusten juuria. Huomaa, että tiivistetty rosmariiniöljy voi ärsyttää ihoa. Sitä tulee käyttää vedellä tai kantoöljyllä laimennettuna tai kosmeettisen lopputuotteen ainesosana. Rosmariinin eteeristä öljyä ei saa niellä, sillä se voi aiheuttaa limakalvojen palovamman.
Raaka-aineen alkuperä: Rosmariini on kasvi, jota on viljelty jo tuhansia vuosia. Se kasvaa runsaana koko Välimeren alueella. Tarkkaa alkuperäaluetta ei tunneta.
INCI: Rosmarinus Officinalis -lehtiöljy
Vaikutus:antiseptinen, lämmittävä, tonisoiva
Tuoksu: raikas, yrttinen, makea, hieman aperitiivinen
Väri: kirkkaasta vaaleankeltaiseen
Huomautus:sydän
Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioihin, kylpyihin, diffuuserissa
Vasta-aiheet: voi ärsyttää herkkää ihoa. Älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovi lapsille, raskaana oleville eikä imettäville naisille.
Yhteensopivat öljyt: sitruunaruoho, kataja, cayenne, meirami

