Siirry sisältöön
d733b9fa5829d7232b4b7b257e4beeef

Bilovit - suitsukkeen eteerinen öljy - 10 ml

Normaalihinta €6,03
Myyntihinta €6,03 Normaalihinta €9,14
Info

Aromaterapiassa suitsukkeen eteeristä öljyä kutsutaan usein öljyjen kuninkaaksi. Aiemmin sitä käytettiin tärkeimmissä uskonnollisissa rituaaleissa ja hengellisissä käytännöissä, ja nykyään hyödynnetään sen ainutlaatuista tuoksua ja hoitavia ominaisuuksia. Uute saadaan käsin kerätyistä ja lajitelluista Boswellia-puun hartseista. Vaikka erilaisia kasvilajeja on yli 20, öljyn valmistukseen käytetään pääasiassa Boswellia serrata -lajia.

Suitsukkeen öljy - ominaisuudet

Suitsukkeen öljyllä on voimakas biologinen aktiivisuus. Sillä on antibakteerisia ja sienilääkkeellisiä ominaisuuksia - sitä voidaan käyttää antiseptisena aineena pienten haavojen puhdistamiseen, mutta se sopii erinomaisesti myös infektioiden aikana. Diffuusorissa käytettynä se puhdistaa ilmaa, auttaa poistamaan ylimääräistä limaa ja helpottaa hengittämistä sekä nopeuttaa toipumista.

Paikallisesti käytettynä öljy voi helpottaa monia nivelvaivoja, kuten rappeumaa ja reumasairauksia. Tutkimukset osoittavat, että se vähentää tulehdusvälittäjäaineiden määrää, lievittää turvotusta ja kipuoireita sekä parantaa liikkuvuutta - erityisesti hieronnan aikana. Tuote sopii erinomaisesti myös ihonhoitoon, sillä se ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvästi. Se parantaa ihon kuntoa, antaa sille hehkua ja vaalentaa arpia. Se tukee kehon solujen toimintaa ja edistää uusiutumista, joten sitä kannattaa ehdottomasti käyttää kylvyn yhteydessä.

Tämä on hyvin tunnusomainen, aistillinen ja salaperäinen tuoksu - hartsinen, mausteinen ja puinen, raikkaan hieman hedelmäisen vivahteen sävyttämä. Se vähentää jännitystä ja ahdistusta sekä kiihottaa. Se palauttaa rauhallisuuden tunteen aiheuttamatta uneliaisuutta. Se kohentaa mielialaa ja hyvinvointia sekä helpottaa keskittymistä. Terveydelle hyödyllisten ominaisuuksien ja täyteläisen, monimuotoisen tuoksun yhdistelmän ansiosta uutteesta tulee kiistatta todellinen "öljyjen kuningas".

Raaka-aineen alkuperä: Öljy saadaan pääasiassa Intiassa kasvavan Boswellia serrata -puun kuivatusta hartsista. Se tunnetaan myös suitsukkeen öljynä ja olibanumina.

INCI: Boswellia serrata -öljy

Vaikutus: rauhoittava, helpottaa astman oireita, parantaa arpien väriä.

Tuoksu: puinen, balsaminen, hieman terävä ja hedelmäinen

Tuoksunuotti: pohjatuoksu

Suositeltu käyttö: hierontaan, inhalaatioihin, kylpyyn, diffuusoriin.

Vasta-aiheet: Saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Ensimmäisellä käyttökerralla on tehtävä paikallinen testi. Älä käytä haavoille tai ärtyneelle iholle. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville eikä imettäville naisille.

Sopivat öljyt: sypressi-, sitruuna-, ruusupuu- ja palo santo -öljyt.