Siirry sisältöön
54c11453d8b5d1e565b7391369a1011b

"Bilovit Yarrow" -eteerinen öljy - 10 ml

Normaalihinta €17,31
Myyntihinta €17,31 Normaalihinta €24,37
Info

Siankärsämön eteerinen öljy valmistetaan tislaamalla höyryllä kuivatun Achillea millefolium -kasvin kukkia ja lehtiä. Tämä monivuotinen kasvi on levinnyt laajalti ympäri maailmaa lauhkean ilmaston alueilla. Vaikka koko sukuun kuuluu yli 120 lajia, juuri siankärsämöä käytetään eniten, ja yrttilääkinnässä sitä pidetään ”ensiapukasvina”. Se vähentää fyysistä ja henkistä väsymystä, ja sen tuoksu on todella ainutlaatuinen.

Siankärsämöljy - ominaisuudet

Siankärsämöllä on antibakteerinen vaikutus, ja se tunnetaan ennen kaikkea myönteisestä vaikutuksestaan haavojen paranemiseen. Se tyrehdyttää verenvuotoa ja ehkäisee infektioita, joten se tarjoaa välitöntä helpotusta. Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta sitä voidaan käyttää kipeisiin niveliin. Se on hyödyllinen sairauden aikana - auttaa poistamaan ylimääräistä limaa, helpottaa hengittämistä ja vahvistaa vastustuskykyä.

Siankärsämön eteeristä öljyä käytetään myös kosmetiikassa, erityisesti rasvaiselle ja ongelmaiholle - suosikkituotteiden lisänä tai epäpuhtauksien hoitoon. Se imeytyy helposti orvasketeen - virkistää, pehmentää, supistaa ihohuokosia ja vähentää pieniä ryppyjä. Herkän ihon kanssa on kuitenkin oltava varovainen, sillä öljy on luonnollisuudestaan huolimatta erittäin voimakas. Tuote edistää hiusten kasvua, hoitaa hiuksia ja auttaa poistamaan hilseongelman.

Terävä ja yrttinen, kamferisia vivahteita sisältävä tuoksu on aluksi raikas ja muuttuu ajan myötä kuivaksi ja puumaiseksi. Sitä käytetään mielellään aromaterapiassa stressin ja mielialan vaihteluiden vähentämiseen, rauhoittumisen edistämiseen ja hyvän olon ylläpitämiseen.

Raaka-aineen alkuperä: Koska kasvi on levinnyt Isosta-Britanniasta Itä-Kiinaan, sen tarkkaa alkuperää ei ole määritetty; tiedetään vain, että se on peräisin Euraasiasta.

INCI: Achillea Millefolium -öljy

Vaikutus: antibakteerinen, virkistävä, rauhoittava

Tuoksu: a terävä, puumainen, yrttinen, hedelmäinen

Väri: vaaleankeltainen

nuotit: sydännuotit

Suositeltu käyttö: hierontaan, kylpyyn, diffuusoriin, inhalaatioon

Vasta-aiheet: voi ärsyttää herkkää ihoa. Tee ihotesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville eikä imettäville naisille.

Yhteensopivat öljyt: sypressi-, rosmariini-, setri- ja meiramiöljyt